Technische specificaties

Download hier het productblad.

Oppervlaktegewicht

Ca. 1,9 kg/m2

Geschikt voor

 T-24 systeemplafond

Kleur

Beschikbaar in meerdere kleurcombinaties

Minimale afname

25 m2

Geluidsabsorptie Pet vilt

9mm NRC=0,35, aw=0,65

Bevestiging stroken

Interlock passende verbinding, eenvoudig inkortbaar

Bevestiging in systeem plafond

Het plaatsen is gelijk aan het plaatsen van syteemplafond tegels: Uitneembare tegels in systeem plafond raster van 600x1200 mm of 600x600 mm 

Vooraanzicht paneel in plafond

De viltpanelen bestaan voor 60-85% uit gerecyclede PET flessen.

Vilt paneel 1

Afmetingen GridFelT 60

Breedte 600mm
Hoogte 600mm
Dikte basispaneel: 9mm
Dikte met stroken: 
Gewicht: kg

Paneel van onder detail

Afmetingen GridFelT 120

Breedte 600mm
Hoogte 1.200mm
Dikte basispaneel: 9mm
Dikte met stroken: 
Gewicht: kg

Gridfelt impressie tekening
Gridfelt impressie tekening detail

Opties

1. Maatvoering van de stroken

De stroken kunnen ook op maat ontworpen worden. Bijvoorbeeld met een andere hoogte of breedte. Neem vooral contact met ons op voor een maatwerkoplossing en geef uw ruimte nog meer een unieke uitstraling.

2. Printen van het materiaal

Grootformaat akoestische afbeeldingen, panelen ontworpen om op hout, beton of andere structuren te lijken, logo's op producten - dit is allemaal mogelijk bij ons, dankzij onze eigen grootformaat UV printers. Onze afdrukken op PET vilt leveren uitstekende kwaliteit en akoestische eigenschappen.

Schetssysteem
Meerdere panelen detail 2

Brandwerendheid / brandklasse

De brandklasse van een product geeft inzicht in de bijdrage ervan aan de ontwikkeling van een brand en/of rookvorming. PET-vilt vertoont uitmuntende brandvertragende eigenschappen en is geclassificeerd als klasse B1 brandveilig. Dit betekent dat het materiaal niet brandbaar is en geen rol speelt in de verspreiding van een brand. Het PET-vilt zal niet smeulen en geen brandende deeltjes afgeven wanneer het wordt blootgesteld aan vlammen of hitte. Met een bijbehorend brandcertificaat voldoet PET-vilt aan de eisen voor plaatsing in openbare ruimtes, conform B-S1, D0. GridFelt kan met een gerust hart geplaatst worden in openbare ruimtes.

Het gebruik van PET vilt wordt gekenmerkt door een geluidsabsorptiewaarde, gemeten als NRC-waarden (Noise Reduction Coëfficient) van 0,30. GridFelT draagt bij aan een verbeterde akoestiek in diverse ruimtes. Ontdek hoe GridFelt een positieve impact kan hebben op de geluidsbeheersing en de algehele ambiance van uw omgeving.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Copyright © GridFelT | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud